New Fellows October 2020 FCFA

We zijn erg blij en trots om Samaanta’s 9e cohort aan u voor te stellen! Het selectieproces begon in juli en dit jaar interviewden we maar liefst 72 studenten van 35 scholen in 7 districten. Interviews vonden door Corona restricties grotendeels op afstand plaats en daarbij kregen we veel ondersteuning van onze senior fellows, Teach For Nepal-medewerkers en en docenten – waarvoor dank.

Na dit uitgebreide proces zijn we verheugd om 11 fellows (waarvan 8 meisjes!) aan u voor te stellen; ons grootste cohort ooit! Elk van deze fellows maakte indruk op ons met hun academische prestaties, ongelooflijke veerkracht, potentieel – en toewijding aan service, leiderschap en groei. We zullen elk van deze fellows de komende weken verder aan u introduceren.

We verwelkomen dit 9e cohort met open armen in de groeiende Samaanta-familie. In verband met Corona kunnen we helaas onze nieuwe fellows niet op korte termijn persoonlijk verwelkomen in ons hostel, maar het team in Nepal is zeer toegewijd om de niewkomers te ondersteunen in wat ongetwijfeld een pittig academisch jaar gaat worden. We werken nu aan logistiek voor virtuele oriëntatie, plaatsing op een universiteit en leren op afstand.

Elk jaar moeten we tijdens selecties een aantal pijnlijke beslissingen nemen en eindigen we in de ongelukkige positie dat we door budget-restricties niet iedere genomineerde student met een fellowship kunnen belonen, maar vanaf deze plaats willen we iedereen nogmaals bedanken en wensen hen veel succes met hun vervolgplannen.

Categories:

Tags:

Comments are closed